2020-2021 Dönemi Burslar hakkında önemli duyuru...

E- Devlet Sistemi
Namaz Vakitleri
Seçmen Bilgileri
Resmi Gazete
Motorlu Taşıt Vergisi Sorgulama

8.Hasret Giderme Şenlikleri Yapıldı...
Anasayfa  »  Haberler »  8.Hasret Giderme Şenlikleri Yapıldı...

Vakfımızın Yeşildağ Belediyesi ile birlikte geleneksel olarak düzenlediği Yeşildağ Hasret Giderme Şenliklerinin 8.si bu yıl 9-10 Ağustos 2013 tarihlerinde (Ramazan Bayramının 2. ve 3. günü) Yeşildağ Kasabasında yapıldı.

Birbirinden güzel etkinliklerin yapıldığı ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği şenliklerimizde hemşehrilerimiz hasret giderme fırsatı buldu.

9 Ağustos Cuma günü meydan camiinde okunan mevlid-i şerif ve lokma ikramıyla başlayan şenlikler kapsamında 6 Yeşildağ’lı çocuk sünnet ettirildi. Aynı gün saat 17:00 sıralarında harman mevkiinde gerçekleştirilen boğa güreşleri hemşehrilerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Akşam programında ise Kasaba meydanında Grup Anadolu, Türk Halk müziği sanatçıları Gülşah Kısaç ve Tuğba Karakuş ’un sahne aldığı programa yoğun katılım gerçekleşti. Ayrıca Kesme kasabasından gelen grupta küçük bir gösteri gerçekleştirdi.

10 Ağustos Cumartesi günü öğle saatlerinde iskele (sarpça) mevkiinde gerçekleştirilen gündüz programında ise hemşehrilerimize yemek ikramı yapıldı. TürK Halk müziği sanatçılarının sahne aldığı program sonrasında kayık yarışları ve bayrak yarışları gerçekleştirildi. Milli yüzücülerimizin katılımıyla gölde yüzme ve akrobasi gösterileri gerçekleştirildi. Yapılan hediye çekilişinde hemşehrilerimize birbirinden güzel hediyeler dağıtıldı.

Şenliklerimize Ak parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Ak PArti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ile çok sayıda çevre belde belediye başkanları ve misafirler de katılım sağladı.

Şenliklerimizin videolarını foto-video galerisinde izleyebilirsiniz.

» Yorumlar
Listelenecek Kayıt Bulunamadı.